Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Linköpingsområdet

Ostlänken inom Linköpings kommun sträcker sig från kommungränsen mot Norrköping vid Bäckeby fram till Malmslättsvägen i centrala Linköping. Här planerar vi att bygga ny, cirka 21 kilometer lång, stambana.

Tack för ett bra andra samråd!

Sommarens samråd gick i mål den 14 juni. Vi tackar för alla synpunkter som kommit in och all kunskap vi fått från er som bor i tätorten och runtomkring området som vi utreder för den nya järnvägen.

Önskar du lämna fler synppunkter på Ostlänken gällande delen Linköpings tätort? Gör det genom att antingen mejla eller skicka brev till oss! Glöm då inte att uppge diarienummer: TRV 2014/72087. Varför inte använda vårt digitala synpunktsformulär? Formuläret finns här:

Vi på Trafikverket arbetar med två järnvägsplaner: Bäckeby-Tallboda och Linköping. Total järnvägssträcka för Ostlänken genom Linköping är ca 21 kilometer. För varje järnvägsplan finns det ett digitalt synpunktsformulär. Det är till för att du ska kunna lämna synpunkter på ett smidigt sätt. Klicka på den del av Linköping som berör dig, så kommer du vidare till formuläret.

Delen Bäckeby-Tallboda

Delen Linköping

 

Vi finns tillgängliga för fler frågor

På vår hemsida hittar du också frågor och svar om planeringen av den nya järnvägen. Har du andra frågor kan du kontakta oss via kontaktcenter, 0771-921 921. Projektledarnas kontaktuppgifter finns under den vinröda fliken Kontakta oss på denna sida.