Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Visualisering av tunnelmynning vid Kolmårdsbranten. Utformningen är preliminär och inte detaljutformad.

Norrköpingsområdet

Samrådsperioden i Norrköpings kommun har avslutats.

Samrådet mellan 25 november 2019 till 5 januari 2020 gällande sträckan Stavsjö-Loddby i Norrköpings kommun har avslutats. Vi sammanställer nu alla synpunkter vi har fått in i en samrådsredogörelse. När den är klar publiceras den på vår dokumentsida.

Samtidigt planerar vi för nästa samråd vilket blir i mars och gäller sträckan Klinga-Bäckeby i Norrköpings kommun. Information om det samrådet kommer att publiceras på den här webbsidan. 

Vi på Trafikverket arbetar med tre järnvägsplaner: Stavsjö - Loddby, Loddby - Klinga och Klinga - Bäckeby. Total järnvägssträcka för Ostlänken genom Norrköping är ca 43 kilometer.  För varje järnvägsplan finns det ett digitalt synpunktsformulär. Klicka på länkarna!

Sträckan Stavsjö - Loddby
Sträckan Stavsjö-Loddby vattenverksamhet

Sträckan Loddby - Klinga

Sträckan Klinga - Bäckeby

Samrådshandlingar för sträckan Stavsjö-Loddby finner du på vår dokumentsida under rubriken Aktuella handlingar Norrköping, Östergötlands län.