Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Jobba hos oss i projekt Ostlänken

Vill du jobba i en framtidsbransch? Med Sveriges största infrastrukturprojekt? Ostlänken är den första delen av nya stambanor för höghastighetståg, ett högprioriterat projekt. Vi söker snart ett flertal nya medarbetare.

Hos oss på Trafikverket hittar du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett närmare Sverige. Inom verksamhetsområdet Stora Projekt, som projekt Ostlänken ingår i, arbetar vi med allt från planläggning och byggnation av vägar och järnvägar fram till vi öppnar för trafik.

För att Sverige ska fortsätta att utvecklas måste järnvägen rustas, moderniseras och byggas ut. Vi gör det nu, och det blir Sveriges nya järnväg. Ostlänken, som dras mellan Järna och Linköping, är den första delen av de nya stambanorna för höghastighetståg som ska knyta ihop storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Stambanorna mellan våra storstadsregioner är en nationell pulsåder för gods- och persontrafik. Satsningen lägger inte bara grunden för fler tågresor, de nya spåren avlastar de gamla och det kommer att ge en förbättrad regiontrafik och möjlighet till fler godstransporter på järnvägen. Ostlänken bidrar till att göra Sverige närmare. Landet knyts ihop, det blir lättare att studera, arbeta och resa ut i världen.

Sidan kommer att uppdateras med mer information och lediga tjänster. Till dess hänvisar vi till länken lediga tjänster nedan.