Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bil på väg

Åtgärder för tunga transporter Ludvika–Köping

Under sommaren 2018 har vi förstärkt vägarna 250 mot Fagersta, 620 mot Ludvika samt 580 som är en grusväg mot Köping.

Vi gör förstärkningen av vägarna i samarbete med ABB för att säkerställa att bärigheten är tillräcklig hög för transporter av tunga transformatorer.

Kvarvarande arbeten

Väg 250
Vid arbetena på väg 250 jobbar vi vid Flyten. Trafiken är nu igång med ljusreglering. Det återstår vissa beläggningsarbeten som kommer att utföras i september.

Väg 620
Vid arbetena på väg 620 jobbar vi vid Björsjö. Trafiken är nu igång. Det återstår vissa beläggningsarbeten som kommer att utföras i september.

Väg 580
Vid arbetena på väg 620 jobbar vi vid Källan. Trafiken är nu igång. Det återstår vissa beläggningsarbeten som kommer att utföras under augusti.

Trafikverket utvecklar samhället för att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi bidrar till samhällsutvecklingen för hela Sverige och arbetar för ett tillgängligt transportsystem. Några av Sveriges viktigaste industrier har vuxit fram i denna region, vars transporter ställer höga krav på transportsystemet.