Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bil på väg

Åtgärder för tunga transporter Ludvika-Köping

Under sommaren 2018 förstärker vi vägarna 250 mot Fagersta, 620 mot Ludvika samt 580 som är en grusväg mot Köping. Arbetet pågår mellan 9-29 juli.

Vi gör förstärkningen av vägarna i samarbete med ABB för att säkerställa att bärigheten är tillräcklig hög för transporter av tunga transformatorer.

För att inte störa trafiken mer än nödvändigt kommer vi samtidigt att förstärka bron över Hedströmmen på sträckan. Bron över Hedströmmen på väg 68 är avstängd från och med den 4 juni klockan 07 till och med 16 juli. Trafiken leds om via väg 233 och väg 661.

Läs mer om broarbetet här (öppnas i nytt fönster).

 

Tidplan

Vid arbetena på väg 250 jobbar vi vid Flyten. Trafiken leds om via väg 233, riksväg 66 och riksväg 68.

klicka här för att se karta omledning väg 250. (pdf-fil, 44kB, öppnas i nytt fönster)

Vid arbetena på väg 620 jobbar vi vid Björsjö. Trafiken leds om via väg 623, riksväg 66 och väg 622.

klicka här för att se kartan omledning väg 620. (pdf-fil, 56 kB, öppnas i nytt fönster)

Vid arbetena på väg 620 vid Källan kommer det att vara framkomlighet med ljusreglering.

Trafikverket utvecklar samhället för att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi bidrar till samhällsutvecklingen för hela Sverige och arbetar för ett tillgängligt transportsystem. Några av Sveriges viktigaste industrier har vuxit fram i denna region, vars transporter ställer höga krav på transportsystemet.