Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Augusti

Under hösten ska arbetena med att ansluta E22:ans nya motorvägssträckning med den befintliga genomföras. Trafiken kommer då att påverkas av nedsatt hastighet och omledning förbi arbetsområdet vid Vä och Linderöd.

Anslutningarna vid Linderöd och Vä i de båda trafikplatserna Knopparp (34) och Nöbbelöv (35) kommer att genomföras under hösten. Samtidigt ska vi färdigställa det sista med ramperna i trafikplats Nöbbelöv. Under denna tid kommer den allmänna trafiken att påverkas i olika skeden för att säkra arbetsmiljö och framkomlighet på bästa sätt.

Vad händer mer i höst?

Bro 5 över Vramsån är klar och nu pågår det arbeten med broräcke, bullerskyddsplank och att riva den pålbrygga som använts för att bevara vegetationen inom Natura 2000 området.

På ömse sidor om bron är det överbyggnadsarbeten som pågår för att kunna asfaltera det partiet senare i höst.

I vårt mittenparti är halva sträckan, cirka 1,5 km, precis asfalterad och nu startar ett omfattande arbete med sido- och mitträcke.