Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Information till företagare om fyrspårsutbyggnaden

Vad behöver du som företagare veta om fyrspårsutbyggnaden? Promenera med oss - Vi berättar vad som händer i Hjärup,  Åkarp och Arlöv när vi bygger fyra spår mellan Lund och Arlöv

Mot slutet av 2017 beräknas järnvägsutbyggnaden starta. När allt är klart har Arlöv, Åkarp och Hjärup fått nya moderna stationer, bullerstörningarna från järnvägen har minskat och det finns fler och bättre passager över spåren.

Nu har du som är företagare, med verksamhet i Hjärup, Åkarp eller Arlöv, möjlighet att bilda dig en uppfattning om vad utbyggnaden till fyra spår innebär för dig och din verksamhet. I januari och februari bjuder vi in till tre tillfällen där vi berättar om de nya stationerna och hur orterna påverkas under byggtiden.

 • Åkarp 24 januari, 10.30-12.30 ca
  Samling vid Åkarp station - parkeringen
  Anmälan stängd.
 • Hjärup 2 februari, 08.00-09.30 ca
  Frukostmöte. Samling vid Hjärupsgården
  Anmälan stängd.
 • Arlöv (Burlöv) 8 februari, 10.30-12.30 ca
  OBS! Samling vid parkeringen utanför Rusta, Burlöv Center norr del, (Kronetorpsvägen)
  Anmälan stängd. Avbokning, frågor; kontakta oss på: lund-arlov-fyra-spar@trafikverket.se

Informationen arrangeras  i samarbete med Staffanstorps och Burlövs kommuner och riktar sig till företagare och bolag, verksamma i Hjärup, Åkarp och Arlöv.

Anmäl dig via länkarna nedan.