Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ny interaktiv karta över projektet

Nu kan du se hur de fyra nya spåren kommer att påverka Arlöv, Åkarp och Hjärup. En ny interaktiva webbkarta visar var spåren byggs.

I den interaktiva kartan kan du se hur de nya stationerna ska utformas och var spåren kommer att läggas i förhållande till de befintliga. Kartan går att zooma ut och in. Det finns bilder och information i kartan att ta del av och du väljer själv om du vill titta på kartan med traditionell grafik eller som flygfoto.

Länk till webbkartan

Buller

I kartan kan du också se hur bullermiljön ser ut idag längs järnvägen och vid vissa av vägarna. Du kan också se hur buller från järnvägen och vägar kommer att förändras i och med utbyggnaden.

I kartan finns också information om olika effekter på miljön som utbyggnaden för med sig och hur Burlövs och Staffanstorps kommuner planerar för de olika stationsområdena.

Version 2.0

Senare i höst kommer kartan att uppdateras med mer information, bland annat hur de tillfälliga spåren kommer att dras under byggtiden och hur de olika orterna kommer att påverkas under byggtiden.