Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev

Under vecka 50 skickas ett informationsbrev ut till boende och verksamma i Arlöv, Åkarp, Hjärup och södra Lund med Posten. Men du kan redan nu anmäla dig som prenumerant och försäkra dig om nyheter om projektet direkt till din e-post.

Inför byggstart, och under byggtiden, är information till boende och verksamma utmed sträckan viktig. Projektet kommer att informera via informationsbrev till alla hushåll och företag. Nästa utskick är planerat till vecka 50. Då kommer vi också att skickas ut ett digitalt nyhetsbrevtill de som anmält intresse att få information med e-post. Vill du också ha vårt digitala nyhetsbrev kan du anmäla dig via formuläret nedan.

Projektet kommer att kommunicera nyheter och annan viktig information till boende och intresserade via olika kanaler inför och under projektet. Den viktigaste kanalen är vår hemsida där det alltid finns uppdaterad informationen om projektet.

Anmäl dig till det digitala nyhetsbrevet i formuläret nedan