Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Cykelvägen och orange skylt med information: Gång- och cykelvägen stängs vid Mossvägen mot Sockervägen. 27/11 till hösten 2017.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Cykelvägen mellan Arlöv och Åkarp stängs

I slutet av november etableras en arbetsplatsen vid Sockervägen Åkarp för brobygget vid trafikplats Alnarp. Gång- och cykelbanan som går under E6an stängs därför och trafiken hänvisas till Lundavägen.

Vid Sockervägen i Åkarp etableras en arbetsplats där en av de nya broarna för E6an ska byggas. I dagarna kommer vegetation och träd mellan Sockervägen och vägbanken att avverkas, och senare kommer en del av bullervallen/vägbanken att schaktas bort. Längre fram kommer ledningsarbeten att utföras i Sockervägen, längs järnvägen, där kommer också en kulvert för Alnarpsån att byggas.

Arbetsområdet omfattar Sockervägen från Brännmästarevägen fram till Alnarpsvägen vid järnvägsbommarna. Området omfattar också gång- och cykelvägen mellan Åkarp och Arlöv. Cykelvägen stängs på sträckan Sockervägen, under E6an och fram till Mossvägen i Arlöv.

Avstängningen gäller preliminärt från och med 27/11

Alternativa vägar skyltas med orangea pilar. Se också översiktsbilder på avstängningar och alternativa vägar:

Läs mer om projektets byggarbetsplatser.