Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Två telefoner som kollar Facebook och Instagram.

Följa - Gilla - Dela!

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Följ oss på Facebook och Instagram

Nu finns Projekt Lund-Arlöv, fyra spår också på Facebook och Instagram. Följ oss för att ta del av nyheter och bilder från ett av regionens viktigaste infrastrukturprojekt.

– Kommunikation och dialog med de som påverkas av vårt projekt är viktig. Vi måste finnas där våra intressenter finns, och Instagram och Facebook är bra komplement till våra andra kanaler – till exempel hemsidan, nyhetsbrev och hushållsutskick, säger Jens-Peter Eisenschmidt, projektledare för Lund-Arlöv, fyra spår.

Följ - Gilla - Dela

Till sommaren tecknar projektet kontrakt med en entreprenör och till hösten börjar de första förberedande arbetena inför bygget av de fyra spåren. Genom Instagram och Facebook kommer du närmare våra arbeten och får en spännande inblick i projektets olika delar. Våra sociala kanaler är också snabba kanaler för nyheter om förändringar och eventuella störningar.

Projektet besvarar frågor och kommentarer på Facebook och Instagram under kontorstid, alla vardagar.

Du hittar oss på följande adresser:

www.facebook.com/lundarlovfyraspar/ @lundarlovfyrasapar

www.instagram.com/lund_arlov4spar/ @lund_arlov4spar

Tryck på Följ och Gilla för att inte missa det senaste om Projekt Lund-Arlöv.

Dela och tipsa dina vänner om ett av regionens viktigaste infrastrukturprojekt.