Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Gatuarbete i Företagsvägen i Arlöv. Gravmaskin som gräver i vägen.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ledningsarbeten vid Företagsvägen i Arlöv

Telia har påbörjat flytten av en mast intill Burlöv station, inför bygget av nya spår genom Arlöv. Senare i vår kommer också EON att starta omläggning av en fjärrvärmeledning öster om stationen.

Telias mast och ett teknikhus måste flyttas inför det kommande bygget av nya spår genom Arlöv och nya Burlöv station. Arbetet påverkar bland annat Företagsvägen när ledningar grävs upp, men vägen är öppen hela tiden under arbetet. Den nya masten kommer att resas vid Limvägen, några hundra meter norrut. Det är Telia som ansvarar för flytten och deras entreprenör som utför arbetet.

Fjärrvärmeledning flyttas

Under våren kommer EON också att lägga om ledningar öster om Burlöv station. Det är en fjärrvärmeledning som måste flyttas till ett djupare läge inför bygget av de nya spåren och stationen. Ledningsomläggningen kommer också att påverka framkomligheten på Företagsvägen.