Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Digitalt nyhetsbrev och hushållsutskick.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt digitalt nyhetsbrev och hushållsutskick

14 juli får närmare 17 000 hushåll i Arlöv, Åkarp, Hjärup och södra Lund ett nyhetsbrev i brevlådan. Samtidigt skickar vi också ut vårt digitala nyhetsbrev till cirka 1300 prenumeranter.

Nyhetsbrevet ger en uppdatering om projektet och en summering av de senaste månadernas händelser i projektet. Vi berättar bland annat om fladdermusinventeringen som gjorts vid Åkarpsdammen och mätning av dammpartiklar i Arlöv, Åkarp och Hjärup.

I juni tilldelades ett svensk-spanskt konsortium totalentreprenaden för bygget av de fyra spåren. Tilldelningen överklagades och det är Förvaltningsrätten som hanterar frågan. Det är ännu oklart hur överklagan påverkar projektets tidplan.

Efter sommaren fortsätter planeringen och förberedelserna inför byggstart på sträckan Flackar-Arlöv och arbetet med att ta fram en järnvägsplan för sträckan Flackarp-Lund.

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev genom att fylla i formuläret här nedanför.

Läs tidigare nyhetsbrev och hushållsutskick.