Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Projektets nya kontor på Företagsvägen 14 i Arlöv

Projektets nya kontor på Företagsvägen 14 i Arlöv

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Projektet växer – flytt till nytt kontor i Arlöv

Byggstarten för fyrspårsutbyggnaden närmar sig. Organisationen växer och projektkontoret på Alnarpsvägen i Åkarp är nu för litet. I början av mars går flyttlasset till ett nytt kontor i Arlöv.

I slutet av förra året vann järnvägsplanen för Flackarp-Arlöv laga kraft och järnvägsplanen för sträckan Lund-Flackarp håller på att tas fram. Senare i vår avslutas upphandlingen av entreprenören som ska bygga de fyra spåren och efter sommaren beräknas bygget starta.

Kontor för samverkan

 – Organisationen bemannas nu med nya medarbetare för byggskedet. Fyrspårsutbyggnaden är ett projekt med hög samverkan, vilket bland annat innebär att Trafikverket och den kommande entreprenören ska arbeta nära varandra. Då är ett gemensamt kontor en viktig del i strävan att göra samarbetet så smidigt och effektivt som möjligt, säger Jens-Peter Eisenschmidt, projektledare för Lund–Arlöv, fyra spår.

Byggstök på det blivande kontoret.

Arbetet med att anpassa lokalerna pågår för fullt. Till att börja med kommer 40 arbetsplatser att vara klara, därefter färdigställs resten. När entreprenören är utsedd kommer ännu fler att flytta in på kontoret i Arlöv. Närmare 100 medarbetare ska få plats på det nya projektkontoret.