Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tågstationer som VR-bild
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Spana in de nya stationerna redan nu

Med hjälp av ritningar och underlag för de framtida stationerna har vi skapat virtuella miljöer för stationerna Burlöv, Åkarp och Hjärup. Ta dig en titt på stationerna på din dator eller med hjälp av VR-glasögon.

Stationerna Burlöv, Åkarp och Hjärup kommer se helt annorlunda ut när utbyggnaden är klar. Förutom att det blir fyra spår på stationerna är de helt nya miljöer och på och vid stationerna. Dessutom kommer stationerna i Hjärup och Åkarp att byggas fyra respektive sex meter under marknivån.

De virtuella miljöerna ger inte en helt exakt bild av de framtida stationerna men de ger en bra bild av hur miljöerna kommer att se ut.

Klicka på pilarna i bilden för att byta plats på stationen eller förflytta dig till en annan station. Det finns också en funktionspanel som du kan använda för att förflytta dig, zooma och byta miljö. Använder du VR-glasögon placerar du ”siktet” på någon av pilarna eller funktionerna för att förflytta dig eller ändra vy.

Länk till VR-bilderna - Öppnas i nytt webbfönster