Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Flygbild över arbetsplatsen vid Gränsvägen.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Helg- och nattarbete vid Gränsvägen

Natten mellan söndag och måndag kommer vi att behöva arbeta vid Gränsvägen i Åkarp, öster om spåren. Under helgen kommer vi också att arbeta den västra sidan, i gropen för ena brofästet. Det arbetet sker dagtid.

Arbetet med att bygga en tillfällig bro över järnvägen vid Gränsvägen pågår sedan ett par månader. Just nu arbetar vi med brostöden på båda sidorna om järnvägen. Vi schaktar också för bygget av banvallen till de tillfälliga spåren. Vi arbetar normal vardagar 7-16. Vid enstaka tillfällen arbetar vi kvällar och helger.

Nattarbete

På östra sidan förbereder vi platsen där vi ska lyfta den tillfälliga bron på plats. Marken måste förstärkas intill banvallen och det arbetet kan bara genomföras när det är tågfritt. Natten mellan söndag och måndag (26/2) är det tågstopp och då kommer vi preliminärt att genomföra schakt- och markarbete på östra sidan om järnvägen.

Helgarbete

Under kommande helg (24-25/2) kommer vi preliminärt att arbeta i gropen på den västra sidan, bland annat bygger vi gjutform för stödbenet. Arbetet sker dagtid.