Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Projektmedarbetare utanför en husvagn som pratar i mikrofoner.
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Husvagnsturnén blev digital

Vår uppskattade husvagnsturné genomfördes i ny form! På grund av rådande omständigheter fick den planerade husvagnsturnén till Arlöv, Åkarp, Hjärup och Klostergården ställas in. Istället genomfördes husvagnsturnén under onsdagen digitalt.

I höstas drog vi ut med vår husvagn och träffade många nyfikna boende i Arlöv, Åkarp och Hjärup. Den här våren såg vi även fram emot att göra ett stopp i Klostergården i Lund. Tyvärr måste vi ställa in dessa möten då vi inte ville riskera att bidra till smittspridningen av coronaviruset.

Frågor om Fyrspåret

Vi bjöd istället in till ett webbinarium - en digital husvagnsturné. Webbinariet direktsändes 13 maj klockan 12-12:45. Sändningen kunde följas via internet på dator eller läsplatta. På plats fanns medarbetare från Trafikverket och entreprenören NCC/OHL som berättade om projektet och svarade på frågor om bygget av Fyrspåret.

Missade du vår livesändning? Webbinariet finns att se nedan.