Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Ett Öresundståg passerar på järnvägsbron över Kronetorpsvägen i Arlöv.

Kronetorpsvägen i Arlöv stängs fyra veckor när järnvägsbron byggs om

I höst byggs järnvägsbron över Kronetorpsvägen i Arlöv om. Arbetet påverkar Kronetorpsvägen under cirka ett halvår. Personbilar kommer att kunna passera den mesta tiden men under fyra veckor i höst är vägen helt stängd.

Järnvägsbron över Kronetorpsvägen i Arlöv byggs i två etapper. Den första brodelen byggdes för två år sedan. Etapp två startar i september, efter tågstoppet, och pågår till april 2021.

Kronetorpsvägen stängd i fyra veckor

När den gamla brodelen rivs måste Kronetorpsvägen stängas helt för att arbetet ska kunna genomföras på ett säkert sätt för allmänheten och våra byggarbetare. Arbetsområdet omfattar sträckan mellan rondellen Företagsvägen/Testvägen och infarten till Burlövsbadet/Burlöv Center. Vägen är stängd under fyra veckor, från mitten av oktober till mitten av november. Vägen stängs också en vecka i mars 2021 när bygget avvecklas.

Öppet för personbilar

Övrig tid är vägen öppen för personbilar med maximal höjd på 4.20 meter. Lastbilar och tung trafik, gående och cyklister och leds om till andra vägar. Skyltar visar alternativa vägar.