Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

En dubbelbild på en digital version av Klostergårdens station. Känslan är som att titta i en kikare med svart mask runt de två bilderna.

Kolla in de nya stationerna i ”digitala” Fyrspåret

Nu har vi uppdaterat vår digitala modell som visar de nya stationerna på sträckan. Och nu finns Klostergården med. Kika in på stationerna på din dator eller varför inte med hjälp av din mobil och ett par VR-glasögon.

Redan nu kan du se hur stationerna tar form du vid våra arbetsplatser. I Burlöv öppnades den ena plattformen förra sommaren och i Hjärup syns den nya stationsbron med det gröna stålskelettet som ska bli vindskydd och trapphus. I Åkarp är det lite svårare att se hur stationen kommer att se ut i det sex meter djupa spårschaktet och i Klostergården kan du möjligen med lite fantasi föreställa dig den nya stationen.

Tre utsiktspunkter på varje station

Kikar du in i det digitala Fyrspåret får du en bra uppfattning om de framtida stationerna. I den digitala miljön finns på varje station tre olika punkter där du kan se dig omkring i 360 grader åt alla håll. Navigera dig runt på stationerna genom att klicka på pilarna i bilden eller via menyn. De digitala miljöerna är förstås inte en exakt bild av framtiden men det ger en bra uppfattning om det kommer se ut på stationerna.

Direktlänkar till stationerna i det digitala Fyrspåret ser du längre ner. Mer detaljerade instruktioner finns i fördjupningen nedan.

En skärmdump från dator på en digitalt framtagen bild på en tågstation. En plattform med människor och ett lila pågatåg. I bildens nederkant en meny för att navigera i den digitala modellen.