Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Mars

Första stora totalavstängningen på sträckan Lund–Hässleholm som gjordes under påsken 2016.

Under påskhelgen 2016 hade vi i projektet vår första stor totalavstängning på sträckan Lund–Hässlehom. Över 100 anordningar var ute och utförde arbeten, bland annat projektets egna arbeten med kontaktledningsupprustning, signaltekniska trimningsåtgärder, broslipersbyte och åtgärder med sättningar på driftplats Tjörnarp. Men även underhåll var ute och passade på att utföra kontaktledningsbesiktning samt spårritning i en mängd växlar.

 Hur gick arbetet?

Arbetet gick väldigt bra (dock givetvis med mindre och större problem under pågående avstängning), jag vill verkligen framföra ett stort tack till alla fantastiskt duktiga resurser på såväl beställarsidan som entreprenörssidan som var inblandade och lade sin påskhelg på att försöka göra bästa möjliga insats för infrastrukturen på sträckan Lund–Hässleholm.

Dock hade vi en svets som brast, men med tanke på den mängd svetsjobb som gjordes under helgen så är det inget oväntat.

Följ oss på Instagram och du får veta mer om våra arbeten. Vi visar bilder från våra arbetsområden och skriver vad vi gör och varför.

På Instagram heter vi Pernilla2369. Genom Instagram kan du komma nära våra arbeten och lära dig mer om vad vi gör när vi stör.