Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Projektledare Malin Roberts fotar kommande byggarebtsplats

Malin Roberts är nu projektledare för projekt dubbelspår Ängelholm och Helsingborg.

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ny projektledning under våren

Planeringen för dubbelspåret mellan Helsingborg och Ängelholm, går vidare. Sen i april ser projektledningen lite annorlunda ut.

Trafikverket och Trafikverkets konsult Sweco arbetar nu med att ta fram en järnvägsplan. Den ska visa hur dubbeslpåret ska byggas. Även om arbetet inte är så publikt för allmänheten just nu så är det intensivt för hela projektorganisationen.

Under våren har projektledningen förändrats. Malin Roberts som är väl insatt i projektet och som tidigare varit bitr projektledare tar nu över huvudansvaret för projektet och blir projektledare.

Till sin hjälp har Malin Roberts bitr projektledare Johan Meurling, projektstöd Jenny Åkerholm och projektingenjör Dan Kjeldsen. Markföhandlare är Nicklas Fajerson.

Projektledningen nås per mail angelholm.helsingborg@trafikverket.se

Gång- och cykeltunnel, Ringstorpsvägen

Planeringen för att bygga en gång- och cykeltunnel vid Ringstorpsvägen pågår just nu. Tunneln finaniserias av Helsingborgs stad men arbetet leds av Trafikverket. Projektledaren Lars Sätmark är ansvarig för arbetet. Hans kontaktuppgifter hittar du under fliken "kontakt".