Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Skriver i anteckningsblock
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Inför granskningsperioden 11 sep till 11 okt

Granskningsperioden för järnvägsplanen av dubbelspårsutbyggnaden kommer att pågå mellan 11 september till 11 oktober. Den 11 september finns järnvägsplanen tillgänglig online på vår projektsida.

I veckan har vi skickat ut brev till er som är direkt berörda av den planerade dubbelspårsutbyggnaden mellan Ängelholm och Helsingborg, Romares väg. I breven berättar vi om den kommande granskningsperioden då du kan ta del av järnvägsplanen för att se hur vi planerar att bygga ut till dubbelspår.

Handlingarna i järnvägsplanen kommer att finnas tillgängliga på vår projektsida den 11 september då själva granskningsperioden börjar. Synpunkter på järnvägsplanen ska inkomma till Trafikverket senast 11 oktober.

All information om hur du läser järnvägsplanen, hur du lämnar synpunkter och vart du kan träffa oss för att stäla frågor publiceras på vår projektsida inför granskningsperioden.