Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Projektet växer – säg hej till fyra nya projektmedlemmar

Projektorganisationen för dubbelspårsutbyggnaden har förstärkts. Fyra nya personer har börjat i projektet med expertis inom bland annat bulleråtgärder och riskhantering.

Under hösten började Jesper Hjelmer, Maytham Ibrahim, Elin Larsson och Kajsa Bergman att arbeta i dubbelspårsprojektet mellan Ängelholm och Helsingborg, Romares väg.

- Jag ser fram emot att få se all planering som gjorts realiseras och hur vi steg för steg kommer närmare slutmålet, säger Jesper Hjelmer, som arbetar med fokus på riskhantering i projektet.

- Det är spännande att vara med i ett omfattande projekt där det finns många olika frågeställningar och utmaningar, säger Kajsa Bergman, projektingenjör inom mark och anläggning.

Elin Larsson arbetar främst med fastighetsnära bulleråtgärder i projektet, som bland annat innebär att förbättra befintliga fasaders ljudreduktion.

- Jag ser fram emot när vi kan börja bygga, säger Elin Larsson.

Tidigare erfarenheter från Trafikverket

Maytham Ibrahim som är delprojektledare inom Miljö och Tillstånd började på Trafikverket som projektingenjör och sedan två år tillbaka arbetar han som projektledare.

- Mina tidigare erfarenheter av projektarbete är allt från tidiga skeden till överlämning av vägprojekt. Det är spännande att få vara med i större projekt och att jobba med ett större team. Det innebär även att få möjlighet att utvecklas i rollen som projektledare och få nya insikter om sig själv, säger Maytham Ibrahim.

Även Kajsa Bergman har tidigare erfarenhet från Trafikverket.

- Jag har jobbat flera år som trafikingenjör på verksamhetsområde planering. Under de sista åren var jag trafikingenjör i väg - och järnvägsprojekt, avslutar Kajsa Bergman.