Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Busshållplats flyttas och trafiken leds om i Kattarp under borrningsarbete

Under tågstoppet 9-22 november sker det arbeten vid Kattarps station. Plattformen stängs av och tågen ersätts av bussar. Hållplatsen för ersättningsbussarna flyttas från Rallaregatan öster om järnvägen till Magasinsgatan väster om järnvägen.

Skyltar sätts upp för att vägleda resenärerna. Norr om stationen kommer arbeten med så kallad styrd borrning att ske. Arbetet görs för att lägga om elkablar. Det innebär att Rallaregatan stängs av för genomfartstrafik vid gatans norra del, närmast spåren. Arbetsytan är så begränsad att alla fastighetsägare kommer att kunna nå sina fastigheter. På andra sidan spåren får trafiken en enkel omledning förbi Västrabyvägen via en befintlig äldre asfaltväg.

Både Västrabyvägen och Rallaregatan närmast spåren kommer även få en bit av ett körfält avstängd under några dagar, detta för att det ska sättas provpunkter längs vägarna.