Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Buller vid Pålsjö skog när Trafikverket utför underhållsarbete

Trafikverket arbetar nattetid 11 oktober-30 november på järnvägsspåret i Pålsjö skog för att motverka stenras på spårområdet.

Trafikverket genomför underhållsarbete i form av bergssäkring mot järnvägsspåret i Pålsjö skog. Arbetet utförs från den 11 oktober till den 30 november (vecka 41-48) och nattetid mellan 00:15-04:15. Buller kan förekomma och arbetet sker nattetid för att inte påverka tågtrafiken.

Bakgrunden till varför arbetet genomförs är för att bergssäkringen har visat sig var i sämre skick än befarat och är i behov av förstärkning. Genom att stärka upp berget motverkas risken för att stenar rasa ner på spårområdet. Själva förstärkningen gör man genom att bulta fast ett nät i berget som håller eventuellt lösa stenar på plats.

Arbetet är inte en del av projektet Ängelholm-Maria, dubbelspårsutbyggnad. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i fliken "kontaktuppgifter" längst upp på den här sidan. 

imageo5sq6.png