Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Här har vi byggt nya järnvägsspår och en ny perrong

BanaVäg Flemingsberg

I Flemingsberg genomför vi flera åtgärder för att förbättra väg och järnväg. Vi har arbetat fram en vägplan samtidigt som vi bygger nytt järnvägsspår.

I projektet BanaVäg Flemingsberg har vi samlat flera projekt och åtgärder på både väg och järnväg. Våra arbeten befinner sig i olika skeden: vi bygger, planerar och utreder. Alla insatser syftar till att förbättra för dig som resenär och trafikant att resa till och från Flemingsberg.

Nytt järnvägsspår i Flemingsberg

Vi bygger vid Flemingsbergs station och längs med väg 226, Huddingevägen. Under fliken "byggnation" till höger har vi samlat information om vårt arbete, bland annat byggtider och sprängningar. Du kan också följa arbetet i byggdagboken som du hittar under samma flik.
Läs mer om bygget här.

Vägplan för sträckan Pålamalm-Södertörns högskola

I juni 2017 ställde vi ut en vägplan för sträckan där vi samlade in synpunkter från allmänheten, nu ska vi gå igenom alla synpunkter som kommit in och därefter skicka in vägplanen till Länsstyrelsen för yttrande under hösten 2017. Vägplanen består av tre delar: infart Riksten, Trafikplats Högskolan samt ett gång- och cykelstråk mellan Flaggplan och Hälsovägen.
Läs mer om vägplanen här.