Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Händer

Jobb och framtid

Utveckla din karriär hos oss! Vi behöver dig och många fler för att kunna nå våra mål de närmaste åren. Resor och transporter är en stor del av vår vardag. Vår organisation består av 7 000 kunniga medarbetare som arbetar för att detta ska fungera.

Trafikverket planerar, bygger och underhåller Sveriges infrastruktursystem utifrån vår vision om att alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt.

Hos oss kan du påverka samhällsutvecklingen och infrastrukturen idag och i framtiden, du kan därmed göra skillnad för många människor och företag, varje dag. Som medarbetare hos oss bidrar du till attraktiva livsmiljöer, livskvalitet, god hälsa och ger medborgare och näringsliv goda möjligheter att genomföra sina resor och transporter.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom offentlig sektor och det kanske inte är så konstigt då möjligheterna hos oss är många. Vi ansvarar för alla fyra trafikslag, stora delar av Sveriges infrastruktur och är dessutom Sveriges största beställare inom anläggningsbranschen. Här finns över 150 olika yrken med spännande och intressanta arbetsuppgifter. För dig som fortfarande studerar kan vi erbjuda sommarjobb, examensarbete eller varför inte söka till vårt spännande traineeprogram.

Vi ser fram emot att få bidra till samhällsutvecklingen tillsammans med dig.