Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Stora projekt

Byggledare berg

Välkommen att söka jobb hos oss som Byggledare berg med placering i Sundbyberg. Vi vill ha din ansökan senast den 19 oktober.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Som byggledare berg arbetar du under byggskedet tillsammans med produktionsledningen med att styra och följa upp en tunnelentreprenad. Du följer även upp ställda tekniska krav på anläggningarna. Du kommer att arbeta brett då en naturlig del av ditt arbete ska vara att fokusera på arbetsmiljö- och miljöaspekterna kopplade till ditt teknikområde. Vi söker byggledare med kompetenser inom teknikområde berg. Till din hjälp för arbetet kommer du att ha stöd av specialister inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet.

Tyngdpunkten i dina arbetsuppgifter ligger i att styra, följa upp och rapportera framdrift inom entreprenaden samt bevaka att kontrakterade krav och villkor efterföljs och att rätt kvalité erhålls i produkten. Du kommer att vara beställarens representant på arbetsplatsen och den som har daglig kontakt med entreprenören och som följer upp entreprenörens egenkontroll.

Du kommer att arbeta med nya digitala verktyg och modellbaserad redovisning av anläggningarna då projektet tagit ett stort digitalt utvecklingssteg för branschen och utvecklat modellbaserad kravredovisning i förfrågningsunderlagen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen om minst två år med inriktning mot byggteknik eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.
Du har erfarenhet av försiktig sprängning i miljöer med betydande omgivningspåverkan (vibrationer, buller, m m). Du har även utbildning eller erfarenhet av bygghandlingarnas innehåll och uppbyggnad i en bergentreprenad.

Meriterande är om du har dokumenterad teoretisk och praktiskt kunskap inom sprängteknik och spränguppföljning. Det är även meriterande om du har kunskaper inom sprängningsinducerade vibrationer samt kunskaper inom vibrationsprognoser och regressionsanalyser. Kunskaper inom bergförstärkning och bergklassificering med Q-systemet samt kunskaper i AMA anläggning ses även som meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift du har god datorvana.

Eftersom arbetet innehåller många kontakter internt och externt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Det är också viktigt att du arbetar strukturerat, är riskmedveten och har god integritet i din roll som myndighetsperson. Vårt arbetssätt kräver att du är nytänkande och drivande.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-10-19