Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Stora projekt

Chef Produktionsenhet Nyköping

Välkommen att söka jobb hos oss som Chef Produktionsenhet Nyköping med placering i Nyköping. Vi vill ha din ansökan senast den 4 december.

Vill du vara med och skapa svensk järnvägshistoria?

Vi söker en chef som ska bygga upp produktionsverksamheten i Nyköping i projekt Ostlänken, som är den första delen i ett framtida höghastighetsnät mellan Stockholm-Göteborg och Stockholm-Malmö.

Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Här är du med och utvecklar samhället för framtiden!
För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Mer info om projekt Ostlänken hittar du här http://www.trafikverket.se/nara-dig/projekt-i-flera-lan/Ostlanken/

Arbetsuppgifter

Att vara produktionsenhetschef i Nyköping är ett tungt chefsuppdrag med ansvar för närmare en tredjedel av Ostlänkens entreprenadvolym. Som enhetschef levererar du resultat och driver utveckling för att tillsammans med andra nå våra mål och skapa nytta. Du ansvarar för att etablera den nya enheten och bygga upp verksamheten som en del i projektets produktionsorganisation och arbetssätt. En stor del av leveranserna utförs av kontrakterade konsulter och entreprenörer. Samverkan med leverantörer och andra externa samarbetsparter är en viktig del i arbetet. Så också mediakontakter.
Du deltar i projektets ledningsarbete och är chef eller uppdragsgivare för ett 70-tal projektmedlemmar. Du kommer ha omfattande leverans och resultatansvar. Du driver ett antal entreprenader, varav flera är storleksmässigt uppgår till flera miljarder. Som enhetschef kommer du ha många kontakter inom projektet och med andra organisationer inom och utom Trafikverket, både nationellt och internationellt.

Kvalifikationer

Relevant högskoleexamen 180 HP eller likvärdig. Mångårig erfarenhet från chef- och ledarskap i omfattande/komplexa uppdrag med tydligt resultatansvar. Erfarenhet från att leda i förändring är meriterande. Meriterande är också erfarenhet från beställarroll, anläggningsbranschen och stora projekt eller organisationer.
Som ledare är du tydlig, målinriktad och engagerande. Du vill leda och stimuleras av att leverera och få människor att växa. I ditt ledarskap bygger du förtroende och delegerar samt är bra på att bygga relationer och samverka internt och externt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är en god kommunikator samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Om du behärskar ytterligare språk är det meriterande.
B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Vid frågor, kontakta gärna rekryteringskonsult Louise Dellström, tel. 0708-758 124 alternativt på mail: louise.dellstrom@mercuriurval.com .

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-12-04