Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Centrala funktioner

Redovisningscontroller

Välkommen att söka jobb hos oss som Redovisningscontroller med placering i Borlänge. Vi vill ha din ansökan senast den 1 oktober.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att arbeta med Trafikverkets övergripande redovisning och bokslut samt samordna och kvalitetssäkra den löpande redovisningen inom Trafikverkets verksamhetsområden och centrala funktioner. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla rutiner och arbetssätt samt stödja verksamheten i redovisnings- och ekonomistyrningsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi om minst 180 hp eller motsvarande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har närliggande erfarenhet inom redovisning och bokföring. Även erfarenhet av statlig redovisning är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker en medarbetare med genuint intresse för redovisning som ska ha mycket god analytisk förmåga samt förmåga att självständigt driva arbetat framåt och planera och prioritera arbetet. Det är också viktigt att vara noggrann, ansvarsfull och engagerad.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-10-01