Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Inköp och logistik

Leveranssamordnare

Välkommen att söka jobb hos oss som Leveranssamordnare. Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari.

Vill du arbeta som leveranssamordnare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad. Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta? Då kan det här vara utmaningen för dig. I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Arbetsuppgifter

Nu förstärker vi enheten Leverans på Materialservice med ytterligare en leveranssamordnare. Enheten ansvarar för uppbyggnad, lagerhantering och förvaltning av Trafikverkets samtliga lagerställen. Här ingår även transportflödet från leverantör och från våra olika lagerställen i hela Sverige till entreprenadens etablering.

Som leveranssamordnare deltar du aktivt i materielförsörjningsprocessens operativa skeden och ansvarar för taktiskt arbete för hela leveransen. Du säkrar att våra transporter håller lovade leveranstider samt att innehåll och material levereras enligt beställning.

I rollen som leveranssamordnare bidrar du med din specialistkompetens främst inom transporter och deltar aktivt i kategoriteam, logistikgrupp och andra forum. Du deltar även vid upphandlingar och uppföljningsmöten med din specialistkompetens och erfarenhet. Du leder och deltar i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap förekommer liksom resor i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik och/eller ledarskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års erfarenhet av arbete inom logistikområdet
  • har erfarenhet av att leda en grupp
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har truckkörkort A-B
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av utvecklingsarbete kring landsväg- och järnvägsleveranser
  • tidigare har arbetat med förändrings- och utvecklingsarbete
  • har erfarenhet av affärssystemet M3

Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt. Du tar initiativ och löser dina arbetsuppgifter självständigt samt drivs av resultat.

Övrig information

Intervjuer kommer hållas i Nässjö 12-13 mars. 

Vid frågor under vecka 7, vänligen kontakta Niklas Magnfält. 

 

 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-02-28