Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Verksamhetsutvecklare inriktning tjänstedesign/systemperspektiv

Välkommen att söka jobb hos oss som Verksamhetsutvecklare inriktning tjänstedesign/systemperspektiv. Vi vill ha din ansökan senast den 17 juli.

Vill du arbeta som Verksamhetsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad. Brinner du för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta? Då kan det här vara utmaningen för dig. I den centrala funktionen Inköp och logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Verksamhetsutvecklare som ska vara med och vidareutveckla Inköp och Logistiks verksamhet  genom ett processorienterat arbetssätt. Du kommer att tillhöra avdelning Verksamhetsstyrning inom den centrala funktionen Inköp och Logistik. I dina arbetsuppgifter ingår:
- samordna och delta i utveckling av processförvaltningsarbetet 
- utveckla arbetssätt avseende Trafikverkets kontraktsuppföljning genom stödsystemet Upplev  
- driva olika utvecklingsprojekt relaterat till verksamhetens ansvarsområde
- delta i övergripande utvecklingsinsatser inom ramen för verksamhetens uppdrag

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av verksamhetsutveckling
  • har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt
  • har erfarenhet av att arbeta med tjänstedesign/systemperspektiv.

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av förändringsledning
  • har erfarenhet av att arbeta med grupputveckling och ledarskapsutveckling.

För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare söker vi dig som

  • är en god relationsbyggare som bygger nya nätverk och vårdar befintliga. Du inger förtroende och får andra att känna sig bekväma
  • har ett starkt kundfokus och arbetar för att hitta lösningar som passar både kund och organisation. Du förstår kundens behov och utvärderar beslut utifrån hur kunden kommer att påverkas
  • har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv
  • är initiativtagande och självständigt ser vad som behöver göras och agerar därefter.

Övrig information

Då rekryteringen sker under semesterperioden ser tidsplanen ut som följande: urval av ansökningar v. 33 och intervjuer v.34. Tester kan komma att användas i denna rekryteringsprocess. 

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-07-17