Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Investering

HSQ-specialist inriktning kvalitet och risk

Välkommen att söka jobb hos oss som HSQ-specialist inriktning kvalitet och risk med placering i Malmö. Vi vill ha din ansökan senast den 1 oktober.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Då en av våra medarbetare går vidare till annan tjänst inom Trafikverket söker vi en HSQ-specialist. Tjänsten vi söker har fokus kvalitet & risk (Q&R) vilket innebär att du mer specifikt kommer att jobba som QR-specialist. I dina arbetsuppgifter som QR- specialist ingår att stödja olika investeringsprojekt i deras kvalitetsarbete och projektriskhantering genom hela investeringsprocessen från projektplanering till genomförande och uppföljning. Du ingår i det strategiska arbetet med ständiga förbättringar av processer och arbetssätt och återför erfarenheter till verksamheten. Du deltar i arbetet med kontroller och analyser av utfall och leveranser i syfte att utveckla verksamheten så vi på ett effektivt sätt kan levererar vägar och järnvägar som uppfyller kraven på god säkerhet, framkomlighet, miljö och ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som omfattar kvalitet eller riskhantering, alternativt annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Du har flera års erfarenhet av kvalitetsarbete och/eller riskhantering i större projekt eller organisation.

Det är meriterande om du har god kunskap om standarder såsom ISO 9001 och ISO 31000, eller erfarenhet av projektarbete.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och är van att arbeta med Officepaketet.

Som person är du initiativtagande och självgående och trivs med arbeta med många frågor parallellt, både självständigt och tillsammans med andra. Du är tydlig i din kommunikation, pedagogisk och har en väl utvecklad förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du har förmåga att planera, analysera och följa upp.

OBS. Intervjuort: Gävle!

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-10-01