Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Investering

Projektingenjör inom bulleråtgärder

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektingenjör inom bulleråtgärder. Vi vill ha din ansökan senast den 8 april.

Som projektingenjör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Som projektingenjör inom bulleråtgärder är du en del av projektledningen genom att vara ett stöd till projektledare och programledare. Du deltar i olika investeringsprojekt inom bulleråtgärder nationellt. Rollen är mycket varierande och du kommer arbeta med avtalsskrivning, sammanställning av inventeringsresultat, framtagande av underlag för beslut om bulleråtgärder mm. Du kommer ha mycket kontakter, dels med enskilda fastighetsägare men också med entreprenörer och konsulter samt inom bullerprogrammet.

Du stöttar bland annat i projektens kontinuerliga ekonomiuppföljning, intern administration, uppföljning av tidsplaner samt att arbetet genomförs enligt de lagar, regler, bestämmelser, riktlinjer, förordningar och interna arbetsinstruktioner som finns. Målet är att du ska utvecklas och på sikt ha möjlighet att bli projektledare.

Kvalifikationer

Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektingenjör behöver du ha en ledarförmåga, kunna ta egna initiativ och ha en god förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du har en god kommunikationsförmåga som innebär att du kan förmedla budskap på ett enkelt sätt samtidigt som du är lyhörd.

Vi söker dig som

  • har högskoleutbildning (180 hp/120 p) inom industriell ekonomi, högskoleingenjör, teknik eller likvärdig högskoleutbildning
  • har erfarenhet av att arbeta med bullerskyddsåtgärder
  • har erfarenhet av att jobba i projektform.
  • har körkort för personbil

Övrig information

Vi strävar efter en så rättivis och diskrimineringsfri rekryteringsprocess som möjligt och därför använder vi oss av webbaserade tester som en del av urvalet i den här rekryteringsprocessen. Testerna skickas ut via mail ett par dagar efter sista ansökningsdagen, så håll gärna koll på din mail. 

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar. Allt för att vi tillsammans ska kunna göra Sverige närmare.

Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-04-08