Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nattrafik

Jobba med it och telekom

Just nu har vi på Trafikverket ett stort rekryteringsbehov inom vår it-verksamhet. Vi kan erbjuda dig som är erfaren men också dig som nyexaminerad spännande utmaningar där du får vara med att utveckla samhället.

Som nyexaminerad högskolestudent med IT-inriktning erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att i en dynamisk och levande IT-verksamhet att successivt utvecklas inom yrket. Du kommer att arbeta med systemutveckling i Trafikverkets IT-system som påverkar vardagen för hela samhället. Det finns också stora möjligheter att gå in i en roll som systemanalytiker, testledare eller projektledarroll om det bättre passar ditt intresse och profil. Vi rekryterar ett flertal som tillsammans får genomgå en specialanpassad introduktionsplan.

Det är Trafikverkets uppgift att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell. För att detta ska fungera krävs en it-verksamhet med ett helhetsansvar och en verksamhet som pågår dygnet runt, året om.

Vi behöver nu stärka verksamheten med ett flertal nya medarbetare och kompetenser. Vi kan erbjuda dig en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du gör nytta för hela samhället. Vi kommer att rekrytera nya kompetenser löpande under hela året. Tjänsterna publiceras på vår hemsida under lediga jobb eller under fliken nedan. Håll gärna utkik på denna sida eller skapa en prenumeration så får du ett mejl när en tjänst kommer ut inom det området som du valt.

Dela gärna sidan

Hittar du ingen tjänst som passar dig men känner någon som har rätt kompetens eller profil kan du dela tjänsten genom klicka på dela-knappen under rubriken högst upp sidan.