Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kommunikatör (vikariat)

Välkommen att söka jobb hos oss som Kommunikatör (vikariat). Vi vill ha din ansökan senast den 24 september.

Vill du arbeta som kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör inom enheten Redaktion arbetar du som specialist med att stödja resten av kommunikationsorganisationen i sitt arbete att skapa relevant innehåll till målgrupperna. Du arbetar med att planera, producera och följa upp kommunikationsinsatser i rätt kanaler med målgruppens behov i fokus. Denna tjänst är främst inriktad på arbete med innehåll och struktur på vår externwebb men det ingår också schemalagt arbete på kontorstid i vår nationella publiceringsfunktion online.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.
  • har erfarenhet av webbpublicering och strukturarbete på webbplatser

Det är meriterande om du

  • har kunskaper i webbpubliceringsverktyg Episerver
  • har erfarenhet i närtid av kommunikationsarbete inom offentlig verksamhet

Som person

  • har du förmåga att verka i en stor organisation med många kontaktytor och skapa goda relationer
  • kan du självständigt ta ansvar och prioritera mellan arbetsuppgifter
  • är du nyfiken och kreativ och hittar nya sätt att kommunicera

Övrig information

Vikariat tillträde snarast t.o.m 2020-06-30

I samband med den här rekryteringen kommer vi använda urvalstester. Urvalstesterna kommer att skickas ut den 26:e eller 27 september, så håll koll på din mail.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-24