Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Medarbetare inom säkerhetsskydd

Trafikverket har en av Sveriges största it-miljöer och är en viktig aktör inom den förnyade totalförsvarsplaneringen, vilket innebär spännande utmaningar för dig som är intresserad av informationssäkerhet och säkerhetsskydd.

Att arbeta med säkerhetsskyddsfrågor innebär att utvärdera, förbättra och införa skydd för det som är mest skyddsvärt i samhället. Inom Trafikverket finns en rad olika objekt och verksamheter som är relevanta att skydda med säkerhetsskydd. Dessutom har vi samordningsansvar för transportsektorn i den förnyade totalförsvarsplaneringen.

Trafikverket har som målsättning att vara väl förberedd då den nya säkerhetsskyddslagen träder i kraft i april 2019 och därför satsar vi nu på rekrytering av relevant kompetens. Frågorna är både aktuella och prioriterade inom verksamheten.

Dela gärna sidan

Hittar du ingen tjänst som passar dig men känner någon som har rätt kompetens eller profil kan du dela tjänsten genom klicka på dela-knappen under rubriken högst upp sidan.