Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Jobba på Inköp

Vi gör affärer i internationell toppklass för en hållbar samhällsutveckling! Nu söker vi ett flertal nya medarbetare som brinner för att göra bra affärer som leder till samhällsnytta. Är du en av dem? Då hittar du dina nya kollegor på Inköp och Logistik.

Med en uppdragsvolym på 40 miljarder kronor årligen är Trafikverket den största beställaren i anläggningsbranschen. Som ledande beställare har vi en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad.

I den centrala funktionen Inköp och Logistik arbetar 220 medarbetare med Trafikverkets inköpsverksamhet. Tillsammans driver vi förändringar för ständig förbättring av infrastrukturen och bidrar till nya smarta lösningar för att hela Sverige ska kunna leva.

Vi ser till att Trafikverket gör goda affärer som skapar mer väg och järnväg för pengarna genom att vara ett professionellt affärsstöd och vi för samarbetar med branschen för att underlätta för leverantörer att leverera innovationer och kostnadseffektiva lösningar.

Utifrån behov och tillgänglighetskrav säkerställer vi försörjningen och logistiklösningar av tekniskt godkänt material till Trafikverkets investerings- och underhållsentreprenader.

Vi arbetar med att ta fram strategier, affärsmodeller och rutiner för att systematiskt förbättra vårt arbete och för att bidra till en lärande bransch och vi arbetar med omvärldsbevakning avseende bland annat konjunkturläge, leverantörsmarknad och kostnadsutveckling.

Är du intresserad av att arbeta på Inköp och Logistik? Läs mer om våra intressanta tjänster nedan

Dela gärna sidan

Hittar du ingen tjänst som passar dig men känner någon som har rätt kompetens eller profil kan du dela tjänsten genom att klicka på dela-knappen under rubriken högst upp på sidan.