Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Trafikverksskolan

Lärare kontaktledning

Välkommen att söka jobb hos oss som Lärare kontaktledning med placering i Ängelholm. Vi vill ha din ansökan senast den 25 oktober.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning inom det eltekniska området inom järnväg, med inriktning på kontaktledning. I jobbet ingår arbete med elevdokumentation och som lärare deltar du även i utveckling av nya kurser.

Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare. Tjänsten är placerad i Ängelholm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har elteknisk utbildning inom järnväg med inriktning kontaktledning, alternativt har du annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig.

Erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen är meriterande. Du ska uppfylla Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg.

Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2017-10-25