Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Trafikverksskolan

Lärare signalteknik projektering

Välkommen att söka jobb hos oss som Lärare signalteknik projektering med placering i Ängelholm. Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars.

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av undervisning signalteknik järnväg, med inriktning på projektering. I jobbet ingår också arbete med kursdokumentation och som lärare deltar du i utveckling av nya kurser. Du kommer att få en pedagogisk grundutbildning och en god inskolning i rollen som lärare.

Tjänsten är placerad i Ängelholm. Resor kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom järnväg med inriktning signalprojektering, alternativt har du annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen är meriterande. Du ska uppfylla Transportstyrelsens hälsokrav för säkerhetstjänst inom järnväg.

I rollen som lärare är det viktigt att du är pedagogisk samt har en god kommunikativ förmåga.

Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Ansökan

Din ansökan (CV och personligt brev) ska ha inkommit till Trafikverket före senast ansökningsdatum. Vi gör första urvalet utifrån de frågor som du får svara på i systemet. Ansök via knappen ”Sök tjänsten här” nedan.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Eftersom vi har ramavtal när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2018-03-31