Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Vi söker medarbetare till Kristianstad

Just nu utvecklar vi framtidens infrastruktur med fokus på hållbarhet, och flera spännande projekt pågår i södra Sverige. Därför behöver vi rekrytera nya medarbetare till Regionkontoret i Kristianstad.

Sverige är ett stort, avlångt och glest befolkat land. Det är Trafikverkets uppgift att underhålla och rusta upp tiotusentals mil av järnväg, vägar och färjeleder som gör att både människor och företag kan komma närmare varandra. Vi ska bland annat bygga Sveriges första höghastighetsjärnväg mellan Lund och Hässleholm och E22:an ska dras om för att öka framkomligheten. Vi ska också hantera ökade transportflöden från kontinenten där noden Öresund med Malmö-Lund-Helsingborg blir allt viktigare. Samtidigt utvecklar vi innovativa lösningar som bidrar till att Sverige uppnår nollvisionen och klimatmålen.

Vill du vara med att göra Sverige närmare? Sök jobb hos oss här på webben! Rekryteringskampanjen kommer att pågå mellan den 11 februari och 10 mars 2019.