Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Arbete med drift och underhåll av belysning vid E 18 Norrtäljevägen

Vi söker medarbetare till Underhåll

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finns en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar, förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige.

För oss på Trafikverket är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Vårt uppdrag

Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 900 medarbetare och en omsättning på cirka 19 miljarder kronor.

Nya Utmaningar

Nu behöver vi stärka upp med ett flertal nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler anläggningar att underhålla till exempel Citytunneln och Norra länken för att nämna några.

Vi kan erbjuda dig en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du gör nytta för hela samhället. Tjänsterna publiceras på vår hemsida under lediga jobb eller under fliken nedan. Håll gärna utkik på denna sida eller skapa en prenumeration så får du ett mejl när en tjänst kommer ut inom det området som du valt.

Dela gärna sidan

Hittar du ingen tjänst som passar dig men känner någon som har rätt kompetens eller profil kan du dela tjänsten genom klicka på dela-knappen under rubriken högst upp sidan.