Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bild på människor.

Foto: Samhällsbyggarna

Nätverkande och kompetenshöjande på Samhällsbyggnadsdagarna 2015

Efter två intensiva dagar med seminarier och diskussioner tackar vi Samhällsbyggarna för ett bra arrangemang. Inom ramen för seminariespåret Infrastruktur och Trafik ordnade Trafikverket presentationer med medarbetare från vår varierande verksamhet.

Presentationerna skapade dialog och visade upp våra pågående utmaningar och utvecklingsprojekt. Det var presentationer om alltifrån trafiksäkerhetsarbete, planering, produktivitet, ny generation järnväg och vad Sverigeförhandlingen innebär för det framtida Sverige och samhällsutvecklingen. Många besökare besökte seminarierna, ställde frågor och diskuterade med våra medarbetare och varandra, där flera fortsatte diskussionerna i vår monter.

Tack alla ni som bidrog med ett givande innehåll och visade upp ert arbete, ni visar att Trafikverket utvecklar samhället tillsammans med andra i branschen.

 Foto: Samhällsbyggarna

Foto: Karin Östman