Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vad kan du arbeta med i Trafikverket?

I Trafikverket finns det över 150 olika yrken som du kan välja mellan. Det visar på den otroliga bredd av kompetenser som finns samlade i en och samma organisation.

Men det är inte alltid som en titel säger så mycket, så därför har vi tagit fram ett flertal nya yrkesfilmer där du kan ta del av olika trafikverkares vardag. Du får en inblick i vad en underhållsingenjör sysslar med om dagarna, utmaningarna för en markförhandlare eller vad som döljer sig bakom titeln geotekniker.

Vi hoppas att filmerna kan inspirera dig till att söka jobb hos oss eller hjälpa dig i valet att välja en utbildning eller ett yrke för framtiden. Det är just med framtidens samhälle som du kan arbeta med hos oss, för vi är samhällsutvecklare som varje dag utvecklar och förvaltar smart infrastruktur. Vi gör det i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige.

Filmerna hittar du på vår kanal på YouTube eller här på vår webb.

Trafikverket på YouTube

Yrkesfilmer