Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

After Work på V-dala nation

Många företag runt Falun Borlänge växer och behöver framtida arbetskraft och därför anordnade Falun Borlänge-regionen och V-dala nation en after work i Uppsala fredagen den 9 nov.

Ulrika Kosjanov och Lena Dahlbäck från personal var på plats och berättade om vilka möjligheter som finns på Trafikverket i regionen. Studenterna fick även träffa personer som flyttat tillbaka till Dalarna och höra dem berätta om hur de arbetar, bor och lever idag.

Under kvällen fanns också chansen att vinna biljetter till Peace & Love festivalen 2013 genom att skriva en bra motivering till valet av sin drömarbetsplats bland de arbetsgivare som fanns representerade.

Olov Hultgren och Nils Lohmann som studerar till högskoleingenjör inom byggteknik hade båda angett Trafikverket som drömarbetsplats. Olov tog hem kvällens pris med sin motivering:

”Trafikverket - Få chansen att använda sina nyvunna kunskaper i studierna inom ett företag som ger möjligheter till utveckling både yrkesmässigt men också personlighets mässigt. Även chansen att leva och arbeta på hemmaplan gör detta företag oerhört attraktivt” - Olov Hultgren

Nils Lohmanns motivering löd:  
”Min drömarbetsplats är Trafikverket. Eftersom både historien och framtiden är starkt relaterade till transport i form av trafik vill jag utan tvekan  vara med och utveckla framtida lösningar för både en bättre och hållbar miljö samt för en ökad trafiksäkerhet!” - Nils Lohmann

Kvällen var ett lyckats initiativ så väl för medverkande arbetsgivare och studenter. Medverkade gjorde bland annat ABB, Stora Enso, SSAB, Borlänge och Falu kommun, Dalarna University m.fl