Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Jula Brandt och Tobias Nordahl, båda traineer på Trafikverket.

Byggsektorns arbetsmarknadsdag i Borlänge

Den 20 januari var Trafikverket med på Byggsektorns arbetsmarknadsdag i Borlänge.

Med på plats var Berit Gille från HR, Julia Brandt och Tobias Nordahl, båda traineer. Det var många frågor från studenter bl.a. om vilka möjligheter det finns till att göra praktik och att skriva exjobb hos oss. Även sommarjobb var ett populärt samtalsämne.

Ytterligare ett samtalsämne var vårt traineeprogram, och om det säger Tobias och Julia så här:

"Det bästa med traineeprogrammet är att jag får vara en del i det stora, en del i samhällsutvecklingen. Jag lär mig att se helheten i ett infrastrukturnät som från början kan ses vara ganska komplext, vilket är inspirerande. Genom traineeprogrammet får jag vara med och påverka saker som alla använder. Jag rekommenderar er varmt att söka"

"Det bästa med Trafikverkets traineeprogram är att vi får skapa oss en bred bild av och förståelse för hela organisationens verksamhet, som sträcker sig både genom hela landet och utanför. Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling erbjuds. Dessutom får vi vara en del av en komplex och intressant organisation som arbetar med samhällsutveckling och som finns till för samhällsmedborgarna.

Sista ansökningsdagen för Trainee 2015 är 15 februari. Om du vill bidra med din kunskap i en viktig verksamhet och samtidigt träffa många människor och skapa dig en bred yrkesroll – sök!"