Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Frukostföreläsning på Luleå tekniska universitet

Den 20 januari bjöd Trafikverket in till frukostföreläsning på Luleå tekniska universitet. Jörgen Simu, chef på Trafikverket Investering Nord berättade bland annat om Trafikverket och vad vi kan erbjuda dig som är student.

Tidigt tisdagen den 20 januari bjöd Trafikverket in till en frukostföreläsning på Luleå tekniska universitet. Deltagarna intog en god frukost medan de lyssnade på Jörgen Simu, chef Investering Nord som berättade om Trafikverket, våra utmaningar som samhällsutvecklare och vad vi kan erbjuda dig som student. Visste du exempelvis att vi har över 150 olika yrken och att vi årligen har ett väldigt populärt traineeprogram?

Jörgen Simu
Jörgen Simu, chef Trafikverket Investerin Nord

Jörgen berättade även om hur en dag för Investerings projektledare kan se ut och vad Investering arbetar med för projekt i norr för tillfället. Frukosten avslutades med en frågestund då Jörgen sattes på hårda prov av intresserade och pålästa studenter.

Tack till er som kom!

Och glöm inte att söka sommarjobb hos oss. Sista ansökningsdag för 2015 är den 28 februari.