Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Nyfikna studenter på LARM

Positiva reaktioner på LARM

Intresset och engagemanget var stort bland studenter och utställare på LARM-dagen (teknologstudenternas arbetsmarknadsdag på Linköpings universitet), som ägde rum tisdagen den 31 januari. Trafikverket utmärkte sig och lockade till sig nyfikna studenter.

Trafikverket fanns på plats för att berätta om verksamheten och svara på frågor om traineeprogram, sommarjobb, examensarbeten och praktik. Studenterna fick dessutom möjlighet att ställa upp i en tävling där de hade chans att vinna en goodiebag, genom att svara rätt på frågor om Trafikverket. Tävlingen kunde också göras på en iPad, vilket uppskattades av besökarna. Loella Fjällskog, trafikingenjör i region Öst, var ansvarig för Trafikverkets monter.

- Det kom många frågor om vad Trafikverket gör och vad man kan arbeta med om man läst en viss utbildning, säger Loella Fjällskog.

Mässan syftar till att fler studenter ska få upp ögonen för Trafikverket och de många möjligheter som den breda verksamheten erbjuder.

- Det är alltid trevligt att träffa studenterna, tala om vad vi håller på med och inspirera till att arbeta för Trafikverket. Det var många som reagerade positivt på att vi kan erbjuda sommarjobb och så vidare eftersom många andra företag på plats inte gjorde det, avslutar Loella Fjällskog.