Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bild på människor i Trafikverkets monter.

Trafikverket på Traineedagen Göteborg

Trafikverket deltog på Traineedagen Göteborg på Chalmers för att möta framtida trafikverkare.

Traineedagen Göteborg riktar sig till sista-års studenter på Chalmers som är intresserade av traineeprogram efter studierna. Den 4 oktober fick de möjligheten att träffa tio välkända företag och organisationer inom branschen, och Trafikverket var en av dessa.

Genom Traineedagen ska studenterna få in en fot på arbetsmarknaden. Vissa har redan en klar bild av vad de vill jobba med när de besöker mässan, men för många är det här som utforskandet börjar.

Studenterna hade föranmält sig till dagen och många tog chansen att höra sig för vilka möjligheter det finns på Trafikverket. Vi spenderade en heldag med intressanta studenter som ville veta mer om vårt spännande traineeprogram som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

Ett stort tack till Traineedagen och alla besökare i montern för en rolig och givande dag! Vi ser fram emot att öppna vår ansökan i vinter till trainee 2017.