Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Studerande sitter i grupp och diskuterar

Examensarbete

Vi har en bred verksamhet som möjliggör examensarbeten av olika slag. Genom att skriva ditt examensarbete på Trafikverket får du som student en möjlighet att vara en viktig del i Trafikverkets framtida utveckling.

Ett viktigt och värdefullt inslag i Trafikverkets verksamhet är möjligheten att erbjuda studenter examensarbete. När du skriver ditt examensarbete hos oss får du möjlighet att lära känna Trafikverket samtidigt som du genomför ett kvalificerat arbete.

Då vi arbetar i en föränderlig organisation varierar både mängden av examensarbeten och de ämnen som är aktuella. I och med att uppslagen om ämne för examensarbetena kommer från verksamheten, finns det ett verkligt behov.

Att skriva ditt examensarbete hos oss kan skapa många möjligheter för dig i en framtida karriär på Trafikverket, och det kan bidra till många betydelsefulla insikter för den viktiga samhällsfunktion som vår organisation är.