Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Sommarhälsning

Tiden går snabbt när man har roligt och nu är sommaren här.

Ett sista skypemöte med traineegänget innan semestern börjar.
Ett sista skypemöte med traineegänget innan semestern börjar.Foto: Jonas Andersson

Som ni kunnat läsa i tidigare blogginlägg var planen att vi under våren skulle gå en ledarskapsutbildning samt åka på utlandspraktik och vara iväg mellan 4-6 veckor i bland annat London, Rom, Bryssel och Oslo. Eftersom en pandemi utbröt fick våren planeras om och vi har istället fått arbeta på respektive enhet och ha ledarskapsutbildningen digitalt. Våren blev inte som tänkt men många av oss har blivit väl insatta i våra verksamheter och har nu fullt upp med arbetsuppgifter innan semestern som väntar runt hörnet.

Tiden har gått snabbt och vi har snart arbetat ett år här på Trafikverket. Vi har sett och gjort många spännande saker och har fått fantastiska erfarenheter genom att vara traineer, vilket ni kan läsa om här på bloggen. Nu under sommaren får vi passa på att njuta av ledigheten och se fram emot en intensiv höst med nya utmaningar.

Vi hoppas att gruppen snart kan ses igen och håller tummarna för att vi får resa till Malmö för en avslutning i september.

Önskar er en trevlig sommar!

/ Jenny och Jonas